Szólista

Szólistaként a fuvola virtuozitását, szellemességét, érzékenységét, végtelen színgazdagságát és lendületes sodrását emelem ki.

Kamarazenész

Számomra a kamarazenélés az egymáshoz való kapcsolódásról szól, olyan, mint egy élénk, magával ragadó beszélgetés, ahol minden szereplő egyéni hangvételben játssza a saját szólamát.

 

Tanár

Zenekari fuvolás

Számomra a zenekari játék a rugalmasságról, az együttzenélésről: a mű közös tolmácsolásának lehetőségéről és öröméről szól.

A tudás interakcióra, felfedezésre, a kifejezés kimunkálására és a határok bővítésére épülő átadása alapvető része a művészetemnek.

Connection. Expression. Sensitivity.

THIS IS MY ESSENCE

 

"...stílushű, odaadó, lebilincselő, pontosan kivitelezett előadás…”

Kocsis Zoltán

MINDEN,AMI FONTOS

Érdeklődésemet mindig is a legszínesebb és legszemélyesebb zenei kifejezés, a hangok segítségével való kommunikálás lehetőségeinek felfedezése vezérelte, így pályafutásomat a folyamatos kísérletezés határozza meg. Szenvedélyemmé vált a saját és a hangszerem határainak feszegetése, amely folyamatosan segít fejlődni, és mindennap energiával tölt fel. Alább összegyűjtöttem néhány, rám jellemző, számomra meghatározó szakmai mérföldkövet.

 

FUVOLA

Élénken él bennem a pillanat és az az izgalom, amelyet akkor éreztem, amikor először vettem kézbe egy fuvolát. Rögtön tudtam, hogy a belőle áradó hangok mindig az életem részei lesznek.

Az összes hangszer közül a fuvoláé áll az emberi hanghoz a legközelebb. Érzékenységével és bársonyos hangjával a szavakon messze túlmutató nyelven énekel.

 

Valódi élmény 

ESEMÉNYEK

A mai technikai vívmányoknak köszönhetően rengeteg különböző felületen lehetünk egymással kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy megoszthatom a művészetemet és a gondolataimat ezeken a csatornákon keresztül is, ugyanakkor számomra semmi nem helyettesítheti a személyes közös élményt – ami meghatározó és alapvető emberi tapasztalás. Ezért készítettem egy listát a közelgő koncertekről és eseményekről, hogy tudd, hol hallhatsz vagy láthatsz legközelebb. Remélem, hamarosan találkozunk! 

 

Reviews

 

„…kifejezetten csiszolt és koncentrált, egymásra figyelő muzsikálást, igazi kamarazenélést hozott.” 

Revizor

 

MÉDIA

ÉLETRAJZ

Itt találod a hivatalos életrajzomat, benne részletesen olvashatsz a pályámról, az eddigi díjaimról, elismeréseimről, tanulmányaimról, a hangszeremről és még sok más érdekességről 

 
 

BOLT

Hallgass zenét a reggeli kávédhoz. Fűszerezd az ebéded kottákkal. Nézz meg egy operát szombat este.

KAPCSOLAT

Örülök, ha hallok felőled. Itt tudsz kapcsolatba lépni velem. Írj bátran!

  • Black YouTube Icon
  • Instagram Social Icon

KAPCSOLAT A MENEDZSEREMMEL 

Szeretnél kapcsolatba lépni Somogyi Hédivel, a menedzseremmel?

+36-70-339-0127

vagy írj neki üzenetet itt!

 

PARTNEREK

Royal Academy of Music

  • Black YouTube Icon
  • Instagram Social Icon