A ZENÉN IS TÚL

Néhány személyes érdekesség rólam

Hogy mi minden érdekel még szenvedélyesen a zene mellett?

Először is néhány dolog, amit imádok:

Az idegen nyelvek és kultúrák abszolút elvarázsolnak: négy nyelven beszélek a magyaron kívül, és eddig hét különböző országban éltem. Nem kérdés, hogy a legszebben a saját anyanyelvemen tudom magam kifejezni, de választékosan beszélek angolul, németül, japánul és franciául is. Nagyon élvezem ezeknek a nyelveknek a tanulását, mivel úgy érzem, közelebb hoznak az egyes kultúrákhoz, és segítenek nyitottá és megértővé válni az emberi kifejezés különböző sajátosságaival kapcsolatban.

Teljesen odavagyok a sálakért. Óriási gyűjteményem van, ami egyre csak növekszik, mivel az utazásaim során képtelen vagyok ellenállni egy-egy gyönyörű darabnak.

Hogy mit iszom? Margaritát!

Mindannyian tudjuk, hogy az állandó repülés, a folyamatos utazás önmagában is fárasztó és megpróbáltatásokkal teli lehet. Ez a már amúgy is bonyolult feladat igazi kihívássá változott, amióta anya lettem. A korábban általános nagy bőrönd és hangszerekkel, valamint kottákkal megpakolt óriási hátizsák mellé most már egy kisebb hátitáska, babakocsi és uzsonnástasak is társul… És ezek még csak a csomagok. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy annyira szeretem a munkámat, hogy e nehézségek ellenére sem adtam fel a koncertezéshez elengedhetetlen utazást. Az évek során inkább jobb problémamegoldó lettem – elvégre minden hozzáállás kérdése. Szerencsére ezekért a kellemetlenségekért a zene varázsa minden esetben kárpótol.

Végül egy furcsa különleges képességem:

az extrém utazás

  • Black YouTube Icon
  • Instagram Social Icon